E-commerce versterkt je sales

Mensen vinden vandaag blindelings hun weg naar de webwinkel. De drempel om een webshop te bezoeken en producten of diensten online te kopen ligt dan ook lager dan ooit. Wil je ook je eigen e-commerce opstarten en je digitale business extra power geven?
Wij helpen je de stap te zetten.

Wij maken je webshop van A tot Z

Hoe begin je eraan? No worries. Wij bouwen je webshop op maat van jouw activiteiten en van A tot Z. Onze e-commerce experten peilen via een intakegesprek eerst naar je wensen. Zo krijgen we inzicht in wat je wil (verkopen) en welke verwachtingen je hebt.

We maken vervolgens een status op van het digitale framework waarin je werkt en kijken hoe we je e-business daarin kunnen integreren. Pas daarna starten we met het design en de ontwikkeling. En ook dat gebeurt in nauw overleg met jou. Jij bent de klant, en de klant is…

Klantgerichte aanpak

Net zoals in elke fysieke winkel, staat ook in de webwinkel de klant centraal. We doen er daarom alles aan om je bezoekers een aangename shoppingervaring te bieden. Producten zoeken, bekijken en bestellen? We zorgen dat de userflow smooth verloopt en het UX-design de gebruikers vlot naar de kassa leidt.

Wil je meesurfen op het succes van e-commerce en je digitale business extra power geven?
Wij helpen je de stap zetten!

Integratie met externe systemen

Een mooi design of een UX-navigatie alleen zijn niet voldoende om van je webwinkel een succes te maken. Door je e-commerce te koppelen met externe systemen stroomlijnen we je activiteiten nog meer. Denk aan een koppeling met een veilige betalingsmodule zoals Mollie.

We kijken ook welk Product Information Managament-systeem (PIM) voor jou het meest geschikt is om o.a. je stock efficiënt te beheren en hoe en welke logistieke services je best aanbiedt via, bijvoorbeeld, Sendcloud.

Last but not least onderzoeken we langs welke kanalen je je webshop extra kan promoten. E-mailmarketingtools zoals Mailchimp, Mautic en Hubspot of social media integratie voor Social Shopping?
Het kan allemaal!

Hoe verhogen we je omzet nog meer?

Eenmaal je het lintje van je webwinkel hebt doorgeknipt, begint het echte werk: verkopen. Om je een klare kijk te geven op je e-commerce prestaties, hebben we maar één raad: meten is weten. Dat doen we dan ook! We monitoren je webshop met rapportagetools zoals Google Analytics en stellen gerichte dashboardings samen.