Best score inweb applications

web applications
mobile apps
digital designs

Het leven van je medewerkers vereenvoudigen, je merk versterken of de band met je klanten aanhalen? Samen met jou bedenken en bouwen we slimme webapplicaties die je organisatie digitaal versnellen. Van cloud-gebaseerde websites, portalen, een intranet, ERP-geïntegreerde klantendashboards tot online engagement en e-commerce platformen. Klaar om te scoren?

Vertel ons van jouw uitdaging

Designing digital futures for companies worldwide.

Een greep uit ons werk

Levi Party Rental

Levi Party Rental vernieuwt website

API-integratie
User experience & interface analyse
Content management

Krachtige en flexibele content website

Technische & content audit
Design
Content management

Online bestelplatform voor VIP shopping

Technische & content audit
API-integratie
User experience & interface analyse
Data intelligence

Intranet connecteert medewerkers met elkaar

Application audits
Technische & content audit
User experience & interface analyse
Data analytics & reporting
Progressive Web Apps

Wat mag je verwachten?

Vertel ons over jouw uitdaging

Om elkaar te leren kennen, luisteren we eerst naar jou. Functionele analyses en user stories helpen ons te begrijpen wat jij en de eindgebruiker verwachten van een nieuwe mobiele app. We delen ook al enkele ideeën en adviseren je over hoe we jouw project zullen aanpakken.

Eenmaal we zicht hebben op wat jij wil, bedenken we de digitale oplossing die perfect past bij je doelgroepen en doelstellingen. Onze teams van designers en developers gooien daartoe al hun technologische kennis en UX/UI skills in de strijd.

Een idee omzetten in een app? Dat doen we met Microsoft-tools en een pak technische stacks: .NET Blazor, powered by Azure, kent geen geheimen meer voor ons tech team. Net als Drupal, Laravel en Flutter. Afhankelijk van jouw project kiezen we de juiste tech stack.

Het stopt niet bij de oplevering van je mobiele applicatie. Via performance monitoring en conversion tracking blijven we je applicaties volgen en optimaliseren. Elk project is een long-term venture. Je app lanceren bij je doelgroep? Geen probleem!

Op zoek naar een digitale oplossing op maat?

Met intuïtieve en schaalbare webapplicaties, ontwikkeld met de beste technologieën en frameworks, versterken we jouw organisatie digitaal. Interesse in een samenwerking?

Let's go