My Tarteletto, veel meer dan een webshop

Groothandelsbakkerij Holeki bestelde een go to market strategie met tools om zijn MyTarteletto taartconcept te lanceren. Het online bestelplatform dat we voor hen ontwikkelden was de kers op de taart.

  • Webshop in aantrekkelijk UX-design en met klantvriendelijke backoffice.
  • Heldere structuur en logische bestelflow met mailconfirmatie.
  • Stabiele en beveiligde e-commercemodule.

De uitdaging

Het Belgische Holeki maakt al enkele jaren vers verpakte taarten die het onder de naam Tarteletto verdeelt in de lokale supermarkt. Om een breder publiek aan te spreken wilde het nu ook feesttaarten (voor verjaardagen, jubilea, trouwfeesten, ...) aanbieden. Niet in de winkel, maar online via een webshop.

De oplossing

Onze developers schoven mee aan tafel om een webshop op te zetten en van MyTarteletto.be een toegankelijk, transparant en veilig online bestelplatform te maken.

Online bestelplatform werkt lekker

Omdat het ene feest het andere niet is, krijgen particulieren, event organisers, rust- en verzorgingstehuizen, (binnen)speeltuinen, … in de MyTarteletto webshop alle keuze om hun taart te personaliseren. Smaak, boodschap, toeters en bellen. Op het digitaal platform heeft de bezoeker zijn favoriete taart zo klaar.

  • Aantrekkelijk UX-design
  • Heldere structuur en logische bestelflow met mailconfirmatie
  • Stabiele en beveiligde e-commercemodule
  • Klantvriendelijke backoffice (kan zelf content toevoegen)

De verpakking en de rest van tools zien er feestelijk uit en verleiden taartliefhebbers voor een bezoekje aan de webshop.

Wat we deden

Technische & content audit
Design

Met welke technologieën

Hoe kunnen we je helpen?

Benieuwd hoe mobile apps, in welke vorm dan ook, de werking van jouw organisatie of bedrijf kunnen optimaliseren? Wil je meer toelichting bij een van onze services, cases of technologieën? Heb je een andere vraag?

Contacteer ons.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.