Online bestelplatform voor VIP shopping

Een intuïtieve webapplicatie ontwikkelen waarmee klanten van Conway tijdens beurzen en virtuele VIP-shoppingdagen snel en eenvoudig exclusieve acties en promoties kunnen bestellen. Met een performante backoffice die het de eigen medewerkers gemakkelijk maakt om het assortiment te beheren en bestellingen op te volgen. Challenge accepted!

  • Webapplicaties op maat en ERP-geïntegreerd
  • Mobile first, intuïtief (UX) en performant
  • Van datamodel naar beheer- en bestelplatform
  • Ontwikkeld in .NET Blazor (WebAssembly)
Conway-website-Mockup

De uitdaging

Conway, specialist in on-the-go consumptiegoederen voor tankstations en meer, zocht een ERP-geïntegreerde, mobielvriendelijke app voor eenvoudig beheer en bestellen van hun breed assortiment. Belangrijk was gebruiksgemak op alle apparaten en ondersteuning voor medewerkers.

De oplossing

We analyseerden de ERP-gegevens voor een datamodel, cruciaal om een performante app te bouwen voor veel bezoekers. Een beheerplatform met herbruikbare scripts en rapportagemodule maakt datamanagement simpel. Een bestelplatform biedt een intuïtieve navigatie door producten en promoties.

UX en sales-driven applicaties maken het verschil

We kozen er dus voor om naast een beheerplatform een apart bestelplatform te ontwikkelen. Door de talrijke configuratiemogelijkheden en opties zou één applicatie te veel geheugen innemen en dat zou nefast geweest zijn voor een vlotte gebruikerservaring. En een webapplicatie met een vlotte user experience, daar was het toch om te doen!

De technologie: .NET Blazor

Rekening houdend met bovenstaande probleemstelling kozen we voor .NET Blazor (WebAssembly), powered by Microsoft. Een met dit framework gebouwde applicatie wordt – na een bezoek via de browser – automatisch op het toestel van de bezoeker geïnstalleerd. Dat garandeert een razendsnelle user experience.
Onze usability experts kregen volledige creatieve vrijheid om het productaanbod van Conway overzichtelijk en snel vindbaar te maken.

Wat we deden

Technische & content audit
API-integratie
User experience & interface analyse
Data intelligence

Hoe kunnen we je helpen?

Benieuwd hoe mobile apps, in welke vorm dan ook, de werking van jouw organisatie of bedrijf kunnen optimaliseren? Wil je meer toelichting bij een van onze services, cases of technologieën? Heb je een andere vraag?

Contacteer ons.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.