Intranet connecteert medewerkers met elkaar

Nieuwtjes delen met collega’s, afdelingen met elkaar connecteren, documenten beschikbaar maken. Het gloednieuwe intranet WOOGLE dat we voor Würth Belux ontwikkelden, heeft alles om de interne communicatieflow in goede banen te leiden. Maar je kan er evengoed je lunch mee bestellen.

  • Upgrade van bestaand intranet
  • Active Directory vereenvoudigt inloggen
  • Overzichtelijk persoonlijk dashboard
  • Meer interactie tussen medewerkers

De uitdaging

Het bestaande intranet van Würth Belux, specialist in montage- en bevestigingsmateriaal, botste op zijn limieten. Gevolg: medewerkers maakten er steeds minder gebruik van.

Tijd voor iets nieuws.

De oplossing

We startten met de ontwikkeling van het nieuwe intranet na een grondige analyse. We luisterden naar de klant en ontdekten dat grootste frustraties van login en paswoord issues kwamen. Een Active Directory koppeling was de oplossing.

Maar we deden meer…

Op WOOGLE staat UX centraal

Bij de ontwikkeling gingen we voor een aangename gebruikerservaring. Elke medewerker wordt op zijn persoonlijk dashboard met de voornaam aangesproken en vindt er fun features zoals de moodbarometer, de verjaardagskalender en wist-je-datjes. Lunch bestellen? De newsfeed checken? Berichten van collega’s liken of zelf iets posten? Kijken wat trending is op de socials van Würth of welke activiteiten de komende weken gepland staan?

Het dashboard op WOOGLE (what’s in a name?) is the place to be! Via notificaties blijft iedereen ook continu op de hoogte van nieuwtjes.

Digitaal platform wordt waardevol werkinstrument

Het platform is niet alleen fun. Het is ook een praktisch werkinstrument om informatie uit te wisselen, documenten te delen, contactgegevens van collega’s op te zoeken via een who is who en favoriete docs en contacten te bewaren. Het biedt verder de mogelijkheid om informatie enkel zichtbaar te maken voor leden van een specifieke gebruikersgroep. Zo verloopt de informatie-uitwisseling nog efficiënter.
WOOGLE is toestelonafhankelijk en in een PWA-versie beschikbaar voor desktops, iOS en Android.

Wat we deden

Application audits
Technische & content audit
User experience & interface analyse
Data analytics & reporting
Progressive Web Apps

Met welke technologieën

Hoe kunnen we je helpen?

Benieuwd hoe mobile apps, in welke vorm dan ook, de werking van jouw organisatie of bedrijf kunnen optimaliseren? Wil je meer toelichting bij een van onze services, cases of technologieën? Heb je een andere vraag?

Contacteer ons.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.