Website krijgt UX make-over
 

Bouwonderneming Danilith is voor ons geen onbekende. Eerder hadden we de website al eens onder handen genomen. Toen ze ons vroegen om hun site een grondige upgrade te geven, voor een nog betere, eigentijdse gebruikerservaring, moesten we niet lang twijfelen.

  • Upgrade bestaande website
  • Optimalisatie van de structuur
  • Meer dan een opfrissing van het design
  • Aandacht voor UX, duidelijke CTA’s, video, …
Bezoek de website

De uitdaging

Wanneer je bedrijf groeit, groeit ook je website. Nieuwe services en producten vertalen zich naar meer pagina’s. Op een bepaald moment is het tijd om naar de structuur te kijken en te onderzoeken of de gebruikerservaring nog goed zit. En wat met de content? En het design?

De oplossing

Voor Danilith hielden we de website tegen het licht en tekenden we een geoptimaliseerde structuur uit. Centraal daarin stond een ‘less is more’ aanpak om de website sterk te vereenvoudigden en de beleving van de klant te verbeteren.

Dynamische website met optimale user experience

De website van Danilith geeft bezoekers vandaag een instant welkom gevoel. Het gebruik van video en andere bewegende elementen (van sliders tot hover-effecten) zorgen voor een dynamische look-and-feel. Door het toevoegen van duidelijke CTA’s en een vernieuwde, user-friendly lay-out ademt de site een warme sfeer uit die zo de merkwaarden van Danilith, als familiale bouwonderneming, mee ondersteunt.

Wat we deden

Technische & content audit
User experience & interface analyse
Content management

Met welke technologieën

Hoe kunnen we je helpen?

Benieuwd hoe mobile apps, in welke vorm dan ook, de werking van jouw organisatie of bedrijf kunnen optimaliseren? Wil je meer toelichting bij een van onze services, cases of technologieën? Heb je een andere vraag?

Contacteer ons.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.