It’s all about mobile applications

Een mobiele applicatie ontwikkelen op maat van jouw organisatie? Daar draait het om bij Allcos. We hebben dan ook alle expertise en de technologie in huis om snel een custom mobile oplossing te bouwen waarmee jij bij je klanten en medewerkers alle punten scoort.

Wat kunnen we voor jou doen?

Innovatieve digitale applicaties ontwikkelen

Allcos is een end-to-end development agency, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige en flexibele web & portal applicaties en mobiele apps. Naast de ontwikkeling nemen we ook de launch marketing voor onze rekening.

Op maat van je doelgroep en doelstellingen

Als development agency werken we samen met jou om digitale applicaties te bouwen die voldoen aan de specifieke behoeften van je gebruikers. We denken mee na om jouw zakelijke doelstellingen en de behoeften van jouw doelgroepen goed te begrijpen en snel de juiste oplossing te vinden voor je digitale uitdagingen.

Cross-platform & cross-browser is the way to go

Om voor jou de perfecte mobiele app te bouwen die op alle toestellen, browsers en besturingssystemen werkt, beschikken we over een hele toolbox aan technologieën. Dankzij onze jarenlange ervaring en technologiekeuze hebben we bovendien een eigen basisplatform ontwikkeld. Die platformonafhankelijke benadering bespaart je een pak tijd en geld. We bieden de basisconfiguratie immers aan als licentie. Zo betaal jij slechts een fractie van de ontwikkelingskost.

Goeie deal, toch?

Onze technologieën

Voor het ontwikkelen van jouw app maken we gebruik van technologieën die hun meerwaarde al ruimschoots hebben bewezen. Een overzicht.

Benieuwd naar hoe we een project aanpakken?

Bekijk onze diensten of contacteer ons