Corporate website krijgt nieuwe stijl

Om de pioniersrol van Fujirebio in de internationale medische sector te onderstrepen, gaven we de corporate website die we eerder hadden ontwikkeld recent een opfrissing. Daarbij namen we vooral de structuur en het UX-design onder de loep.

  • Ontwikkeling nieuwe corporate website
  • Aanpassing structuur en UX-design
  • Integratie marketing automation tool Pardot
  • Real-time migratie
Bezoek de website

De uitdaging

Fujirebio is een biotechbedrijf actief in Azië, Europa en de VS. Om als wereldspeler relevant te blijven, leads aan te trekken en de brand awareness te verhogen, is een sterke online zichtbaarheid cruciaal. Eerder hadden we de corporate site daarom al geüpdatet met een autocomplete zoekfunctie, afzonderlijke productpagina's, nieuwe content, een chatbot en een nieuwe structuur en design. Nu was het tijd voor een make-over.

De oplossing

We ontwikkelden een mobielvriendelijke website voorzien van dynamische video’s en animaties, een UX-design en een eigentijdse look-and-feel. Ook de menustructuur bekeken we kritisch. De overstap naar de nieuwe huisstijl verliep in real time. Verder integreerden we de marketing automation tool Pardot om bezoekers en leads optimaal te kunnen volgen.

Switch naar eigentijdse website met 1 druk op de knop

De rebranding verliep vlot en leverde een eigentijdse, dynamische site op. Dankzij de voorbereiding op een live omgeving had de klant op elk moment een duidelijk beeld van hoe de nieuwe website er zou uitzien en konden we op elk moment het design aanpassen en opvullen met content. Van zodra alles op punt stond, maakten we de switch van oud naar nieuw met één enkele druk op de knop.

Wat we deden

API-integratie
User experience & interface analyse
Content management

Met welke technologieën

Hoe kunnen we je helpen?

Benieuwd hoe mobile apps, in welke vorm dan ook, de werking van jouw organisatie of bedrijf kunnen optimaliseren? Wil je meer toelichting bij een van onze services, cases of technologieën? Heb je een andere vraag?

Contacteer ons.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.