Online partner engagement platform

Installateurs meer betrekken bij je merk en nieuwe gebruikers aantrekken? Voor de Belgische pompspecialist Wilo ontwikkelden we daartoe een gloednieuwe versie van het WiloXperts online getrouwheidsplatform, voor België en het UK.

  • Gebruiksvriendelijk digitaal engagement platform
  • Makkelijk voor WiloXperts en eenvoudig te beheren door Wilo
  • Extra features verhogen de user experience
  • Voor België en het UK

De uitdaging

Installateurs zijn al jaren vertrouwd met de spaaracties van Wilo, maar de tijd van facturen opsturen via de post is voorbij. We gaven het spaarplatform daarom een grondige update: van logo over UX en UI design tot development en integratie van handige features voor installateurs én beheerders.

De oplossing

Om van de bestaande versie een volwaardig partner engagement platform te maken, maakten we eerst een grondige functionele analyse om de flow op het platform in kaart te brengen. Na de wireframing gingen vervolgens onze developers en designers aan de slag.

Toegankelijk voor gebruiker en beheerder

Het nieuwe platform is dankzij een gepersonaliseerd dashboard en een gebruiksvriendelijk productbeheer en CMS toegankelijker dan ooit, zowel voor de gebruiker als voor de beheerder.

Tot slot nog dit: WiloXperts kunnen via hun account op het dashboard de historiek van hun gespaarde punten en hun geplaatste bestellingen 24/7 opvolgen. Voor de UK-versie van het platform voorzagen we daarbij een automatische synchronisatie met de Amazon giftcards die ze kunnen bestellen. In België sparen de installateurs voor Coolblue vouchers. De export van de bestellingen en de import van de vouchers namen we eveneens voor onze rekening.

Wat we deden

Technische & content audit
User experience & interface analyse

Met welke technologieën

Hoe kunnen we je helpen?

Benieuwd hoe mobile apps, in welke vorm dan ook, de werking van jouw organisatie of bedrijf kunnen optimaliseren? Wil je meer toelichting bij een van onze services, cases of technologieën? Heb je een andere vraag?

Contacteer ons.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.